Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

www.vinovyskocil.cz se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. www.vinovyskocil.cz se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

www.vinovyskocil.cz je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů

www.vinovyskocil.cz je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností. www.vinovyskocil.cz neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

www.vinovyskocil.cz na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o produktech a službách, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti, nabídky možnosti zaměstnání , atd. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do obchodního systému (shopu), který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup. Data jsou shromažďována na dobu nejméně 3 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazaní svých dat z naší databáze. Poskytnuí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup zboží. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na s.vyskocil@seznam.cz. Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.

Údaje, které shromažďujeme

www.vinovyskocil.cz provozuje stránky na kterých můžete objednávat produkty nebo služby, zadávat požadavky a registrovat se pro zasílání materiálů. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

www.vinovyskocil.cz může používat ve vztahu k návštěvníkům svých webových stránek technologii personalizovaného retargetingu RTB.

Přístup k osobním údajům

www.vinovyskocil.cz pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v sekci uživatelský účet po přihlášení. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli. Sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Proč tyto údaje shromažďujeme

www.vinovyskocil.cz bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů a služeb. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

www.vinovyskocil.cz získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.



Najdi na webu
stiskni pro hledání
Odběr novinek e-mailem
stiskni pro odběr novinek

Nákup po telefonu:
+420 608 861 146 , 737 382 977

Platba kartou je možná

Máme otevřeno

Pondělí - Pátek:
8.00 - 18.00 hod.

Sobota:
8.00 - 12.00 hod.

V jiném termínu:
Po telefonické domluvě. 
Neděle vždy zavřeno.

Česká republika

Natura Vinotéka, 405 01 Děčín I, Březinova 399/2, Tel : 412 516 268

Víno na Váš stůl, Štěchovická 1899, Praha 10

Vinotéka U Kamenného domu, Václavské náměstí 176, Kutná Hora, Tel.:  327 516 757

Vinotéka, Husovo náměstí 24, Žirovnice 394 68,
Tel.:  723 016 793

Vinotéka U Martínků 
Smetanova 99 Valašské Klobouky
Tel: 777 558 845

Vinotéka U Martínku
náměstí Mezi Šenky 124 Slavičín 
Tel.: 777 558 845


Vinotéka na Zámku  Jiří Buráň , Uherský Ostroh , Zámecká 24
Tel: 724 377 388

Vinotéka Balkanexpress Zarámí 5523, Zlín. Tel: 602 720 151  www.vino-express.cz

Kafo s.r.o. Potoky 5145 Zlín, Lékářský dům, tel: 774 447 650

Vinotéka Zlatý kalich  
Masarykovo nám. 15 , Stříbro
Oto Tesař  602 31 88 34

Vinotéka Paleta
V Kapslovně 13 , 130 00 Praha 3
www.vinotekapaleta.cz
info@vinotekapaleta.cz
731 528 783

Vinotéka U Modrého bodu
Pražská 249 , 280 02 Kolín
Tel: 602 27 99 41

Slovensko

Vinotéka Raj vín
Těrchová Biely Potok 612
tel: 0905 220 555
Vinotéka Raj vín
Žilina , Vojtecha Spanyola 12
tel: 041 56 22 133
www.raj-vin.sk

© Vinařství Vyskočil   |   Tel. +420608861146   |   Email:

CREATED BY WWW.BIZMARK.CZ
eshop powered by TAOX.CZ

Více referencí naleznete samozřejmě na webu TAOX - webdesign, webmarketing.